הַמַּגְרֵפָה. כלי מיוחד ששימש לזריקה זו (תוי"ט ותפא"י תמיד ה,ו), ויש מפרשים שמדובר בכלי נגינה ולפי זה 'זרקה' פירושו הוציא ממנה קולות רבים (ראב"ד תמיד ג,ח).
שֶׁאֶחָיו הַכֹּהֲנִים נִכְנָסִים לְהִשְׁתַּחֲווֹת וְהוּא רָץ וּבָא. בכל יום לאחר השלמת העבודה בהיכל היו הכהנים נכנסים להיכל להשתחוות (תפא"י תמיד ז,א).
יוֹדֵעַ שֶׁאֶחָיו הַלְוִיִּם נִכְנָסִין לְדַבֵּר בַּשִּׁיר. מתכנסים ומתכוננים לשיר בשעת ניסוך היין של הקרבן (לקמן ה"ז).
וְרֹאשׁ הַמַּעֲמָד. הממונה על אנשי מעמד, אנשים מישראל שעמדו כל שבוע בשליחות כל ישראל על קרבנות הציבור (הלכות כלי המקדש ו,א).
הָיָה מַעֲמִיד אֶת הַטְּמֵאִים עַל שַׁעַר הַמִּזְרָח מִפְּנֵי הַחֲשָׁד וכו'. מחוסרי כפרה (כגון מצורעים) שטבלו ועדיין לא הביאו את קרבנם, עמדו בשער ניקנור בכניסה המזרחית של העזרה, כדי שיראו שעדיין לא הביאו את הקרבן ואסור להם להיכנס לעזרה (ובפה"מ תמיד ה,ו כתב שהמצורעים עמדו שם כדי שיהיו מוכנים להזאת דם האשם, וראה הלכות מחוסרי כפרה ד,ב).
בִּרְכַּת כֹּהֲנִים בְּרָכָה אַחַת בַּשֵּׁם הַמְפֹרָשׁ כְּמוֹ שֶׁבֵּאַרְנוּ בִּמְקוֹמָהּ. אומרים את שלושת הפסוקים של ברכת כהנים ברצף ללא עניית אמן בין פסוק לפסוק, והוגים את שם ה' ככתיבתו ולא כפי שהוגים אותו בדרך כלל (הלכות תפילה יד,ט-י).
מַעֲלִין סֹלֶת הַנְּסָכִים. מקטירים על אש המזבח את מנחת הנסכים של קרבן התמיד.
וְאַחַר הַסֹּלֶת מַקְטִיר הַחֲבִתִּין. חביתי כהן גדול.
מַעֲלִין אֶת הַיַּיִן לְנִסּוּךְ. מזלפים את יין הנסכים לשיתין שבמזבח.
אוֹמְרִין הַלְוִיִּם בַּשִּׁיר. הלוויים עומדים על הדוכן ושרים בפה ויחד אתם עומדים אחרים ומנגנים בכלי שיר (הלכות כלי המקדש ג,ג).
בְּמִינֵי נִגּוּן שֶׁבַּמִּקְדָּשׁ. כלי נגינה שונים (ראה שם ה"ד).